Rock Werchter pakt uit met Nine Inch Nails, David Byrne en meer

De oogst nieuwe bevestigingen voor Rock Werchter is bijzonder mooi. De kaarten lagen voor Nine Inch Nails al erg goed met aangekondigde optredens in Frankrijk en Luxemburg rond de periode van Rock Werchter. De band is nu samen met vijf andere acts toegevoegd aan de affiche van België’s finest.

Nieuw zijn Nine Inch Nails, The Script, Anderson .Paak & The Free Nationals, David Byrne, Kaleo en Petit Biscuit. The Script komt erbij op donderdag 5 juli. Anderson .Paak & The Free Nationals vervoegen de affiche van vrijdag 6 juli. Zaterdag 7 juli wordt Petit Biscuit bijgeschreven op de line-up. Nine Inch Nails, David Byrne en Kaleo vullen de affiche voor de slotdag van Rock Werchter op zondag 8 juli aan. Meer namen volgen snel.

Donderdag 5 juli 2017: Queens Of The Stone Age, Gorillaz, Marshmello, The Script.

Vrijdag 6 juli 2017: London Grammar, Snow Patrol, Anderson .Paak & The Free Nationals.

Zaterdag 7 juli 2017: Pearl Jam, Jack White, Fleet Foxes, Khalid, Petit Biscuit.

Zondag 8 juli 2017: Nick Cave And The Bad Seeds, Nine Inch Nails, Eels, David Byrne, Kaleo.

Rock Werchter vindt plaats van 5 t/m 8 juli 2018 in het Festivalpark in Werchter. Info en tickets: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

elf − 7 =