Anders .Paak, The Breeders, First Aid Kit en meer voor Down The Rabbit Hole

Down The Rabbit Hole in het Nederlandse Beuningen brengt je vandaag bloedheet festivalnieuws. Vandaag bevestigt de organisatie de komst van zonnegod Anderson .Paak & The Free Nationals. Daarnaast kondigen de Nederlanders maar liefst 17 nieuwe acts aan, waaronder Fever Ray van The Knife, Leon Bridges en de psychonauten van MGMT.

Alsof de reeds aangekondigde namen nog niet mooi genoeg worden, doet Down The Rabbit Hole er dus nog een aardige schep bovenop. Zakken eveneens af naar Beuningen: St. Vincent, Curtis Harding, De Jeugd Van Tegenwoordig, First Aid Kit, Jungle, The Breeders, Tom Misch, Wende, I-F, Joe Goddard, KOKOKO!, Moses Sumney, Muyayo Rif en Palmbomen II. Eerder werd al bekend dat o.a. Queens Of The Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds, David Byrne, Fink, Franz Ferdinand, Nils Frahm, Odesza en Sampha naar Down The Rabbit Hole komen.

Down The Rabbit Hole vindt plaats op 29 juni t/m 1 juli in Beuningen (NL). Info en tickets: www.downtherabbithole.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × vier =