Pinkpop vult affiche aan met 43 nieuwe namen

Pinkpop heeft op zijn persvoorstelling niet minder dan 43 nieuwe namen bevestigd. Het programma gaat daarmee in de laatste rechte lijn. Imagine Dragons, Kensington Sum 41, Prophets Of Rage, Richard Ashcroft, Oh Wonder en Gutterdämmerung zijn slechts enkele van de verse namen.

Op zaterdag 3 juni doen Justin Bieber en Martin Garrix het licht uit boven Landgraaf. Zij worden voorafgegaan door Kensington, Chef’Special, James TW, Five Finger Death Punch, Kaiser Chiefs, White Lies, Richard Ashcroft, Crystal Fighters, Pierce Brothers, The Ten Bells en Declan McKenna.

Greenday moet voor de climax zorgen op zondag 4 juni. Opwarmers van dienst zijn Imagine Dragons, Broederliefde, Kodaline, Gavin James, Sean Paul, Sum 41, Clean Bandit, James Arthur, Anne-Marie, Rancid, Birdy, The Charm The Fury, My Baby, Jack Savoretti, Busty And The Bass en Charl Delemarre.

De slotdag van Pinkpop, op maandag 5 juni is dat, kent Kings Of Leon als afsluiter. Met Live, Passenger, Guus Meeuwis, Seasick Steve, System Of A Down, Prophets Of Rage, Biffy Clyro, Rag’n’Bone Man, Machine Gun Kelly, MØ, Fat Freddy’s Drop, Liam Gallagher, Oh Wonder, Gutterdämmerung, JP Cooper, Chris Ayer, Don Broco en Midas werd ook deze dag al aardig ingevuld.

De 48ste editie van Pinkpop vindt plaats van 3 t/m 5 juni in Landgraaf (NL) met Green Day, System Of A Down en Kings Of Leon. Alle info: www.pinkpop.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × 2 =