Werchter Boutique vult affiche aan met o.a. Emeli Sandé en Marco Borsato

Werchter komt na Robbie Williams met een resem nieuwe namen. Ook Emeli Sandé zakt samen met o.a. Marco Borsato en Stan Van Samang af naar het festivalpark in Werchter.

Robbie Williams -geboren showman, hitmachine en meester-entertainer- komt op zaterdag 8 juli 2017 naar Werchter Boutique in het kader van zijn ‘The Heavy Entertainment Show Tour 2017’. Dat is al even geweten. Nieuw is dat Werchter Boutique veel meer brengt in 2017. De poorten van het Festivalpark openen op zaterdag 8 juli net na de middag al. Met Niels Destadsbader, Stan Van Samang, Marco Borsato en Emeli Sandé vult Werchter Boutique de affiche verder aan.

Niels Destadsbader, net nog bekroond met een MIA voor Vlaams Populair, opent de dag. Na hem treedt synthpop duo Erasure op. Zij toeren met Robbie Williams door Europa komende zomer. Stan Van Samang -afkomstig uit het naburige Wijgmaal- schrijft een bijzonder succesverhaal. Een uitverkochte theatertournee, volle Sportpaleizen, platina albums. Stan doet het. Hij ziet een droom -optreden op dé weide van Werchter- deze zomer in vervulling gaan. Ook de succesrijkste Nederlandse zanger ooit, Marco Borsato debuteert in het Festivalpark. Hij kan moeiteloos een optreden vullen met nummer 1 hits. Emeli Sandé is een vrouw met bakken talent, met een geweldige stem. En met op haar naam een intussen handvol internationale hits. Net nog goed voor de Brit Award voor Beste Britse Vrouwelijke Artieste. De beste showman, topentertainer Robbie Williams sluit Werchter Boutique 2017 af. Enkele jaren terug pakte hij tijdens TW Classic al moeiteloos het Festivalpark in. Hij is vastbesloten dat over te doen.

Alle info: www.werchterboutique.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een × 3 =