Affiche Graspop compleet

Met niet minder dan 16 nieuwe namen vervolledigt de Graspop Metal Meeting zijn affiche voor de editie van 2017. Onder meer The Scorpions, The Dillinger Escape Plan en Helmet werden aan de line-up toegevoegd.

Het gerucht ging al enkele dagen rond. De Duitse metalband The Scorpions headlinen op zondag 18 juni en spelen daarmee een exclusieve Benelux-show. Nog die dag kan je Helmet aan het werk zien in de Metal Dome.

Op vrijdag 16 juni kan je de progressieve matcoreband The Dillinger Escape Plan nog een laatste keer aan het werk zien alvorens ze een lange pauze nemen. Andere nieuwe toevoegingen zijn As It Is, Battle Beast, Black Star Riders, Blue Öyster Cult, Code Orange, Coheed And Cambria, Graveyard, Melechesh, Nothing More, Sepultura, Suicide Silence, Sum 41 en The Raven Age.

Graspop Metal Meeting vindt plaats van 16 t/m 18 juni. Alle info: www.graspop.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

3 × 3 =