Rock Zottegem voor het eerst drie dagen

De organisatie van Rock Zottegem komt met groot nieuws. Voor het eerst zal het festival geen twee maar drie dagen duren. Op zondag 9 juli wordt voor het eerst Rock Zottegem on Sunday georganiseerd. Met namen als Marco Borsato en Stan Van Samang belooft het alvast een schot in de roos te worden.

Organisator Kurt De loor kijkt alvast reikhalzend uit naar het begin van de festivalzomer. “Deze kans konden we niet laten liggen. We willen mensen echt een unieke beleving bieden, drie dagen lang. Rock Zottegem on Sunday wordt ongetwijfeld een voltreffer voor een breed publiek in een prachtig kader.

Rock Zottegem vindt plaats op vrijdag 7, 8 en 9 juli met o.a. Anouk, Bryan Ferry, Milow, Golden Earring, Bazart en Goose. Info en tickets: www.rock-zottegem.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × vier =