Blink-182 toegevoegd aan affiche Rock Werchter

Blink-182 komt naar Rock Werchter op zaterdag 1 juli. De groep deelt die dag alvast het podium met Linkin Park en System Of A Down.

Blink-182, de meest invloedrijke Amerikaanse punkband uit de jaren 90, heeft veel teweeggebracht met zijn prikkelende combinatie van felle punkrock en zuivere popmelodieën. Groepen als All Time Low, Good Charlotte en Paramore zeggen dat ze nooit hadden bestaan zonder het Californische trio. De wereldroem voor Blink-182 komt er in 1998 met het derde album ‘Enema Of The State’. De singles ‘What’s My Age Again’ en ‘All The Small Things’ zijn ook meezingers aan deze kant van de Atlantische Oceaan. Vier albums, een lange pauze en een bezettingswissel later is ‘California’ (2016) het grootste succesnummer. Nummer 1 in de VS en Groot-Brittannië en top 10 in België. Mooie cijfers voor een groep die net 25 is geworden. Het wordt de tweede keer Rock Werchter voor Blink-182. In 2012 waren ze er ook.

Vijf namen zijn nu gekend voor Rock Werchter 2017 dat van 29 juni tot 2 juli plaatsvindt in het Festivalpark. Arcade Fire staat er op donderdag 29 juni, Radiohead op vrijdag 30 juni. Blink 182, Linkin Park en System of A Down staan er op zaterdag 1 juli en Foo Fighters op zondag 2 juli.

De ticketverkoop voor Rock Werchter 2017 start op zaterdag 19 november om 10u. Alle info: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

tien + elf =