Groezrock lost o.a. Pennywise, The Menzingers en Stick To Your Guns

Groezrock pakt vandaag opnieuw stevig uit. Dat deden ze de voorbije weken al met de aankondiging van Deftones en Parkway Drive. Vanavond werden o.a. Pennywise, The Menzingers, Stick To Your Guns en Cock Sparrer aangekondigd.

Pennywise zal op Groezrock zijn meesterwerk “About time” integraal spelen. De set wordt aangevuld met talloze klassiekers. Cock Sparrer dwarrelt dan weer voor de eerste keer neer in Meerhout. Voorts kondigt Groezrock ook in één adem trots de komst van Anti-Flag, The Bouncing Souls, The Menzingers, Strike Anywhere, The Flatliners, Underoath, Undeclinable, Stick To Your Guns, In Hearts Awake, Moments en Deafheaven aan.

Groezrock vindt plaats op 29 en 30 april in Meerhout. Info en tickets: www.groezrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × 3 =