Fleet Foxes is terug onder de levenden

Een historische foto op hun Facebook-pagina bevestigt de komst van een derde Fleet Foxes-album.

Enkele berichten over de studie- en soloplannen van opperhoofd Robin Pecknold daargelaten, bleef het sinds enkele jaren wel zeer stil rond de groep die in 2011 haar meest recente wapenfeit uitbracht.

Met een nieuwe coverfoto op Facebook (“Eruption at Mount Tokachi, Hokkaido Prefecture, Japan, 1962.” van de Japanse fotograaf Hiroshi Hamaya) kwam daar vannacht echter verandering in. Toen een fan vroeg of dit betekent dat er een nieuwe plaat zit aan te komen, was het antwoord “Alllllmost done”.

Bijna gelijktijdig kondigde de radioketen SER aan dat de heren volgende zomer op het Spaanse BBK Live-festival spelen, een bericht dat intussen door Pecknold werd bevestigd. Andere concertdata volgen ongetwijfeld snel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

3 × 5 =