Paul Carrack vervolledigt affiche Blues Peer

Paul Carrack (UK) is de meest recente toevoeging aan de line-up van Blues Peer, waarmee de affiche daar compleet is.

Carrack werkte onder meer met Sting, Phil collins, The Eagles, Elvis Costello, Roger Waters, Diana Ross, Rod Stewart, Roxy Music, John Hiatt, BB King, Van Morrison, Ringo Starr en Eric Clapton. Hij is een gerenomeerde singer/songwriter/multi-instrumentalist en is vooral bekend geworden door zijn typisch stemgeluid. Hij speelde bij bands als Ace, Squeeze, Mike and the Mechanics en zijn nummers “How Long” en “The Living Years” blijven tijdloze waarden.

De 32ste editie van het Blues Peer festival heeft plaats op 15, 16 en 17 juli 2016 met o.a. Buddy Guy, Joe Bonamassa, Lucinda Williams en Brian Setzer’s Rockabilly Riot. Info en tickets: www.bluesfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

16 + 3 =