Eerste lading namen OLT Rivierenhof met Belle & Sebastian, Alborosie en Maceo Parker

Vanochtend zijn de eerste namen bekend gemaakt voor de komende zomer in OLT Rivierenhof. Daaronder zijn al flink wat mooie namen terug te vinden. Alborosie & The Shengen Clan, Maceo Parker, NAS en Belle & Sebastian zijn slechts enkele van de bevestigde acts.

Op 24 juni al zakken Alborosie & The Shengen Clan af naar het openluchttheater in Deurne. Kapitein Winokio maakt zijn opwachting op 3 juli. Daan en Maceo Parker concerteren op respectievelijk 21 juli en 4 augustus. Bruno Vanden Broecke zie je dan weer aan het werk op 13 augustus. Verder geven ook Belle & Sebastian (14/08), NAS (23/08), Adriaan Van Den Hoof (25/08), Lil’ Kleine & Ronnie Flex + Jebroer + Mr Polska + Zwartwerk (30/08) en The Van Jets (02/09) present.

Info en tickets: www.oltrivierenhof.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 + 19 =