Cactusfestival pakt uit met Calexico, Laura Mvula e.a.

Ook Calexico, The Cinematic Orchestra, Laura Mvula, Chronixx en Flying Horseman maken er een hete zomer van, daar in het Minnewaterpark! Cactusfestival belooft nu reeds één van de toppers te worden tijdens het Belgische festivalseizoen.

Cactusfestival slaagt er telkens weer in een aantal acts te strikken voor een exclusieve show. Bij deze lichting namen gaat het om The Cinematic Orchestra, Laura Mvula en Calexico, die concerteren respectievelijk op zondag 10 juli, zaterdag 9 juli en vrijdag 8 juli. Flying Horseman wordt eveneens toegevoegd aan de line-up van 9 juli, Chronixx zie je een dag later aan het werk.

Cactusfestival 2016 vindt plaats op 8, 9 en 10 juli in het Brugse Minnewaterpark met verder o.a. Air, The Black Box Revelation, Goat, Damien Rice, Wilco, Gregory Porter, Air en Kurt Vile & The Violators. Info en tickets: www.cactusfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

3 + 20 =