Gent Jazz geeft eerste namen prijs

Gent Jazz Festival maakt vandaag de eerste namen bekend voor zijn 15e zomereditie op de Bijlokesite. Bij deze eerste lichting namen zijn o.a. Ibrahim Maalouf, Kamasi Washington, St Germain en Ibeyi terug te vinden.

Op donderdag 7 juli treden Ibrahim Maalouf ‘Kalthoum’, Kamasi Washington, Wout Gooris Trio + Chisolm/Vann (winnaars Jong Jazztalent Gent) en Terence Blanchard feat. The E-Collective aan. Op de Garden Stage, het tweede festivalpodium, speelt Kneedelus (A Live Collaboration between Kneebody + Daedelus) drie sets. Op vrijdag 15 juli staan o.a. St Germain en Ibeyi op het programma en is er ook al één band bekend voor de Garden Stage: Pomrad.

Gent Jazz is er van 7 t/m 16 juli. Alle info: www.gentjazz.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

16 − elf =