Deftones terug met album Gore

Gore wordt het nieuwe album van Deftones. Een eerste nummer “Prayers/Triangles” is al online gezet na de première in de radioshow Beats 1 van Zane Lowe.

Volgens de frontman van de band Chino Moreno klink het nieuw album “out of the box.” De producer voor deze plaat is Matt Hyde, die ook producer was voor onder andere No Doubt. Naast “Prayers/Triangles” kan je ook de trailer voor het album online terugvinden.

De band vertrekt begin volgende maand op tour door de Verenigde Staten en Europa,, waaronder een passage in de Londense SSE Arena Wembley op 3 juni. Ze treden ook vier keer op in Duitsland, waaronder een keer in de Columbiahalle in Berlijn op 15 juni. Via de officiële website van Deftones kan je het nieuwe album al voorbestellen.

Prayers/Triangles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

20 + 4 =