Iggy Pop en Josh Homme bezorgen u een Post Pop Depression

Iggy Pop kondigt samen met zijn vriend Josh Homme Post Pop Depression aan. De eerste single “Gardenia” werd al online gezet. Ondertussen is er ook al een tweede voorproever verschenen op YouTube, “Break Into Your Heart”.

Bij de opnames kreeg het duo hulp van Artic Monkeysdrummer Matt Helders en Dean Fertita, van Queens of the Stone Age. Iggy Pop is lovend over zijn samenwerking met Homme: “Ik wou vrij zijn”, zegt de zanger. “Om vrij te zijn moest ik vergeten. En om te vergeten moest ik muziek maken.” Homme is niet alleen verantwoordelijk voor de songteksten en de backing vocals, maar is tevens de producer van de plaat.

Om Post Pop Depression te ondersteunen gaat de band op tour door de Verenigde Staten en Europa. De band wordt tijdens hun trip vervolledigd door Matt Sweeney en Troy Van Leeuwen, een ander bandlid van Queens of the Stone Age. In België treedt de band niet op, maar als je echt fan bent, kan je op 10 mei naar Amsterdam trekken in de Heineken Music Hall of vijf dagen later in Le Grand Rex in Parijs.

Post Pop Depression komt uit op 18 maart. Wie niet kan wachten kan het hele album al op voorhand bestellen op I Tunes of “Gardenia” en “Break Into Your Heart” al beluisteren op YouTube.

Post Pop Depression

  1. Break Into Your Heart
  2. Gardenia
  3. American Valhalla
  4. In The Lobby
  5. Sunday
  6. Vulture
  7. German Days
  8. Chocolate Drops
  9. Paraguay

Gardenia< /p>

Break Into Your Heart

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

15 + negen =