Vijftien nieuwe namen voor Les Ardentes

Na de bevestiging van Indochine en Alice On The Roof heeft de organisatie achter Les Ardentes vannacht vijftien nieuwe namen bekend gemaakt waaronder Action Bronson, José González, Son Lux en Kamasi Washington.

Les Ardentes bevestigt opnieuw zijn positie als onmisbaar festival voor hip-hop fans met de aankondiging van alvast deze Amerikaanse rappers: Future, Action Bronson, Ty Dolla Sign, Vince Staples en Oddisee & Good Compny. Hetzelfde geldt voor de Franstalige rap met Guizmo, PNL, Bagarre en één van de revelaties van de vorige editie, Bigflo & Oli.

De rock- en popscene wordt dit jaar alvast vertegenwoordigd door Kurt Vile & The Violators, wiens komst we eerder al konden bevestigen. Ook AaRON, José González, Son Lux, Hyphen Hyphen en Synapson zijn van de partij. Les Ardentes heeft ook een voorliefde voor jazz en aanverwanten met de aankondiging van Ibrahim Maalouf en dé sensatie van het Brainfeeder-label, Kamasi Washington.

Les Ardentes vindt plaats in het Luikse Parc Astric van 6 t/m 10 juli. Alle info: www.lesardentes.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

achttien − 6 =