Yeasayer terug met « Amen & Goodbye »

Met « I am Chemistry » kondigt Yeasayer hun nieuwe plaat Amen & Goodbye aan. Suzzy Roche, folkzangeres van The Roches, heeft een bijdrage geleverd voor de vocals.

De bekende beeldhouder David Altmejd werkte ook mee aan het album. In de videoclip van « I am Chemistry » zijn sculpturen van de kunstenaar verwerkt en hij ontwierp ook de cover voor de cd. Hoewel zijn werken vaak een inspiratiebron zijn voor de groep, was het ditmaal Altmejd die de nummers op de plaat gebruikte als inspiratiebron voor de cover.

De plaat kan op voorhand gedownload of gekocht worden en ligt op, neen het is geen mopje, 1 april in de winkel. De band gaat dit jaar op tour om hun album te promoten. Wij kunnen alvast op 16 juni naar de Best Kept Secret Festival trekken in Nederland om Yeasayer live te zien optreden.

Amen & Goodbye< /p>

 1. Daughters Of Cain
 2. I Am Chemistry
 3. Silly Me
 4. Half Asleep
 5. Dead Sea Scrolls
 6. Prophecy Gun
 7. Computer Canticle
 8. Divine Simulacrum
 9. Child Prodigy
 10. Gerson’s Whistle
 11. Uma
 12. Cold Night
 13. Amen & Goodbye

I Am Chemistry

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeventien − zestien =