PJ Harvey kondigt “The Hope Six Demolition Project” aan

Zangeres PJ Harvey brengt in april « The Hope Six Demolition Project » uit. Een trailer voor het volledige album is al verschenen, een eerste single, “Wheel” is voorgesteld tijdens de BBC 6 Music Show van Steve Lamacq.

Voor haar negende album trok PJ Harvey, alweer in samenwerking met fotograaf Seamus Murphy, naar Kosovo, Afghanistan en Washington. « Wanneer ik een liedje schrijf, visualiseer ik de volledige omgeving », zegt de rockzangeres. « Ik wou de lucht proeven, de bodem voelen en de mensen ontmoeten van de landen die me fasineren. » Murphy maakte niet alleen foto’s, maar regisseerde ook de trailer van het album « The Hope Six Demolition Project ».

Op 15 april ligt de plaat in de winkel en we mogen PJ Harvey in ons land verwachten op Rock Werchter op 2 juli.

The Hope Six Demolition Project

 1. The Community of Hope
 2. The Ministry of Defence
 3. A Line in the Sand
 4. Chain of Keys
 5. River Anacostia
 6. Near the Memorials to Vietnam and Lincoln
 7. The Orange Monkey
 8. Medicinals
 9. The Ministry of Social Affairs
 10. The Wheel
 11. Dollar, Dollar

Trailer « The Hope Six Demolition Project »

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

7 + twaalf =