Nils Frahm start nieuwe groep Nonkeen

De Duitse componist Nils Frahm is een nieuw project begonnen. Samen met jeugdvrienden brengt hij begin 2016 als Nonkeen debuut The Gamble uit.

Vijf jaar werkt de band, bestaande uit Frahm en jeugdkameraden Frederic Gmeiner en Sebastian Swingwald, aan de tracks. Het nummer “Chasing God Trough Palmyra” is al online te beluisteren en is een referentie aan de door IS ingenomen stad in Syrië.

“Dit is het album waar ik het meest trots op ben”, zegt Nils Frahm. De cd komt op vijf januari volgend jaar uit. In de komende maanden treedt Nonkeen niet op in België, maar op 19 april 2016 spelen ze wel in Paradisio Noord in Amsterdam en twee dagen later worden ze ook in Doornroosje verwacht in Nijmegen.

The Gamble

  1. The Invention Mother
  2. Saddest Continent On Earth
  3. Ceramic People
  4. Animal Farm
  5. This Beautifull Mess
  6. Capstan
  7. Chasing God Trough Palmyra
  8. Pink Flirt
  9. Re:turn!

“Chasing God Through Palmyra”:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier + 11 =