Rock Werchter bevestigt ook Red Hot Chili Peppers

Red Hot Chili Peppers geven present op Rock Werchter en spelen er ten dans op zaterdag 2 juli. Daarmee is nu ook de derde topact bekend. Eerder werd reeds aangekondigd dat Rammstein op vrijdag 1 juli naar Rock Werchter komt. Florence + the Machine staan op zondag 3 juli in het Festivalpark.

Red Hot Chili Peppers heeft een flinke steen verlegd in de muziekrivier. De originele mix van rock en funk van Red Hot Chili Peppers is bijzonder aanstekelijk. De Amerikanen zijn één van de groten van vandaag. In 2012 wordt het viertal dan ook terecht geïnstalleerd in de Rock and Roll Hall of Fame.

Red Hot Chili Peppers werkt sinds het begin van dit jaar aan zijn elfde album. In Werchter spelen ze bijgevolg een combinatie klassiekers en nieuw werk.

Rock Werchter vindt van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli 2016 plaats in het Festivalpark in Werchter. Meer namen volgen binnenkort. Alle info: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

drie + 4 =