Coldplay brengt een nieuwe album uit

Coldplay kondigt een nieuw plaat, A Head Full Of Dreams, aan. De single Adventure of a lifetime is nu al online te downloaden.

Coldplay maakte de twaalf nummers op hun plaat niet alleen. Niet minder dan Beyoncé, Tove Lo, Noal Gallagher en Merry Clayton werkten mee aan A Head Full Of Dreams. Hun zevende album is opgenomen in Malibu, LA en Londen en is geproducet door Stargate en Rik Simpson. De band suggereert dat deze plaat hun laatste kan zijn.

Op vrijdag vier december is hun cd te koop in de winkel. Hoewel de band na hun zesde album Ghost stories meteen weer in hun studio kroop voor een nieuwe plaat, zijn ze deze keer wel van plan om op tour te gaan.

A Head Full Of Dreams

 1. A Head Full Of Dreams
 2. Birds
 3. Hymn For The Weekend
 4. Everglow
 5. Adventure Of A Lifetime
 6. Fun
 7. Kaleidoscope
 8. Army Of One
 9. Amazing Day
 10. Calour Spectrum
 11. Up&Up
 12. Hidden Track: X Marks The Spot

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × 3 =