Efterklang is terug

De heerlijke Deense band Efterklang is terug! Met de mededeling dat het nieuw album Piramida op 25 september zal uitkomen, was het ongedurig wachten op een eerste single. Vandaag kunnen we eindelijk voor het eerst naar het nummer “Hollow Mountain” luisteren. Een vrolijk ritme stuurt het nummer vooruit en laat ons wegdromen bij foto’s van indrukwekkende landschappen. De foto’s werden door de band zelf genomen tijdens hun trip naar Piramida, een verlaten mijn in Spitsbergen. Creatieve jongens dus! Bij een nieuw album hoort natuurlijk ook een uitgebreide tour; zo zal Efterklang op 8 november in de AB in Brussel te zien zijn. We kijken er al naar uit! Beluister het nummer en bekijk de leuke videoclip bij meer lezen.

Efterklang :: Hollow Mountain

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

16 + veertien =