Stadt loopt warm met nieuwe single

Het geweldige Stadt heeft net een nieuwe single mét video uit: “Catch Or Fall”. Het drie minuten durende nummer is de ideale opwarmer voor de nieuwe plaat, die op 23 oktober verschijnt.

Frontman Fulco Ottervanger, gitarist Frederik Segers, bassist Joris Cool en drummer Simon Segers maken naar eigen zeggen krautpop en worden wel eens het best bewaarde geheim van Gent genoemd. Maar met Escalators zal daar ongetwijfeld verandering in komen. De muziek knettert, kreeg een flinke scheut psychedelica toegediend en klinkt bij moment erg poppy.

Ga Stadt ook eens live zien. U kan het viertal morgen aan het werk zien in Club Kamikaze in Mechelen, op 1 november in de AB, op 6 november in de Roma, op 7 november in de N9 in Eeklo en ook op 17 december in de Handelsbeurs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

achttien − 8 =