Absolutely Free Festival voegt Peter Kernel en El Yunque toe

Over tien dagen is er een nagelnieuwe AFF-editie. Op 7 & 8 augustus kan u in ruil voor minstens 3 gebruikte batterijen ruim 35 binnen- en buitenlandse acts komen ontdekken. En omdat AFF op verrassing blijft mikken voegt de organisatie vandaag nog 2 acts toe!

Met Peter Kernel komt op 8 augustus een rasechte indie-act naar Genk. Peter Kernel is een driekoppig gezelschap met thuisbasissen in Canada, de Verenigde Staten en Zwitserland en speelt naar eigen zeggen ‘Primary rock’. Art-punk om de menselijke basisbehoeften te bevredigen: een beat, iets luids en een paar woorden. De voorbije 2 jaar deelde Peter Kernel de podia met o.a. Mogwai, Kurt Vile en Cat Power.

El Yunque is dan weer een dissonant zootje ongeregeld. En dat bedoelen we héél goed. Het Hasselts viertal grossiert in post-rock noise, staat bekend om zijn uitzinnige liveshows en refereert daarbij aan grootheden als Swans en Lightning Bolt.

Daarnaast echter ook minder goed nieuws: Dark Sky cancelt zijn show op AFF.

Alle info: www.absolutelyfree.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf + 6 =