Tape Cuts Tape lanceert nieuwe video

Tenzij u de voorbije maanden op planeet Mars woonde, zal de vele aandacht voor Rudy Trouvé u niet ontgaan zijn. Zijn huidige groep Tape Cuts Tape heeft net een nieuwe video gelanceerd.

De Antwerpse muzikant, schilder, en animatietekenaar was onlangs nog te zien in De Canvasconnectie en hostte een aantal avonden met zijn label Heaven Hotel. Met Lynn Cassiers en Eric Thielemans creëert hij bij Tape Cuts Tape een behoorlijk interessant spanningsveld dat hun gezamenlijke liefde voor improvisatie, groove en drones verraadt. Tape Cuts Tape bracht in maart Lost Footage uit en stelde het album voor in een aantal clubs.

Het nummer is een samenwerking met DAAU. Tape Cuts Tape speelt op 30 augustus met Taxiwars een exclusief optreden in het Maria Hendrikapark in Oostende. Een nieuwe tournee volgt in het najaar, evenals een solotour van Trouvé zelf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

dertien − negen =