Portie urban, hiphop en electro voor Les Ardentes

Flink wat nieuwe namen op de affiche van het Luikse Les Ardentes, waar het programma vandaag aangevuld wordt met een portie urban, hiphop en electro. Onder meer A$AP Rocky, Bonobo en Bakermat werden bevestigd.

Nieuw op 9 juli zijn Denzel Aquarius’Killa Curry en Freddie Gibbs. A$AP Rocky, Bonobo en Bakermat maken hun opwachting op vrijdag 10 juli. De affiche voor zaterdag 11 juli wordt verder ingevuld met Ner, Flux Pavilion en RL Grime. Ratking sluit het rijtje namen en zakt op zondag 12 juli af naar Luik.

Les Ardentes vindt plaats van 9 t/m 12 juli. Eerder bevestigden o.a. Iggy Pop, Oscar & The Wolf, Charlie Winston, The Hives, dEUS, De La Soul & Big Band, Tom McRae, La Roux en Tiny Tempah reeds hun komst. Alle info via www.lesardentes.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zes + twee =