Florence maakt comeback met langverwachte derde plaat

Florence + the Machine heeft meer details vrijgegeven over alweer haar derde studioalbum How Big, How Blue, How Beautiful.

How Big, How Blue, How Beautiful, de opvolger van Lungs uit 2009 en Ceremonials uit 2011, is zo goed als klaar en wordt begin juni in de winkelrekken verwacht. Producer van dienst was Markus Dravs. Geen groentje in zijn branche zo blijkt, want hij werkte in het verleden al samen met grote namen als Björk en Arcade Fire. Ook Will Gregory van Goldfrapp deed een duit in het zakje. De eerste single uit de plaat “What Kind Of Man” werd eerder deze week al gereleased. Bijhorende videoclip vind je hieronder terug:

Het album komt uit in de eerste week van juni via Island Records. Pre-orderen kan nu al via iTunes.

Florence + the Machine zal donderdag 25 juni te zien zijn op Rock Werchter. Ze deelt die dag het podium met onder meer Jungle, Oscar And The Wolf en Foo Fighters. Dagtickets voor donderdag zijn helaas niet meer beschikbaar, maar waag zeker je kans voor een plek op de wachtlijst.

Tracklist:

 1. “Ship To Wreck”
 2. “What Kind of Man”
 3. “How Big How Blue How Beautiful”
 4. “Queen of Peace”
 5. “Various Storms & Saints”
 6. “Delilah”
 7. “Long & Lost”
 8. “Caught”
 9. “Third Eye”
 10. “St Jude”
 11. “Mother”

(ld)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

tien + negen =