More Music! met The Notwist, Mauro Pawlowski en meer

MORE MUSIC! wordt ook dit jaar een boeiende ontmoeting tussen Cactus Muziekcentrum en Concertgebouw Brugge, op het raakpunt van op het eerste gezicht uiteenlopende muzikale werelden. Een gebald, atmosferisch totaalconcept dat de bezoeker meeneemt op een avontuurlijke muzikale trip van singer-songwriter en spoken word-performers tot elektronica en uitdagende multimediale projecten. Op de affiche staan o.a. The Notwist, Liesa Van der Aa, Mauro Pawlowski en Stef Kamil.

MORE MUSIC! biedt tevens met een artistiek parcours aan dat telkens door een bijzondere muzikant / curator wordt uitgezet in de prachtige architectuur van het Concertgebouw. Dit jaar geeft componiste, violiste en zangeres Liesa Van der Aa ons een inkijk in haar leefwereld, inspiraties, passies en de totstandkoming van ‘WOTH’: een conceptplaat én performance tussen concert, opera en muziektheater in die ze tijdens MORE MUSIC! ook live brengt.

Op 15 april komt Liesa Van der Aa naar Brugge. Een dag later maken Nicolas Bernier & Martin Messier, Stef Kamil, Scarlett O’Hanna, The Notwist en Illuminie hun opwachting. Op zaterdag 18 april worden Mauro Pawlowski, Stuff., A/T/O/S/, Oaktree en Stormwind & Karen Willems verwacht.

Alle info: www.moremusicfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twaalf + vijf =