Putrock geeft eerste namen prijs

Het Beringse festival Putrock komt vanavond naar buiten met een fijne lichting namen. Verspreid over twee dagen zijn er optredens van o.a. Steak Number Eight, Michael Midnight feat. Gloria Boateng en The Shala-lee’s.

Putrock zal net als vorig jaar doorgaan tijdens het tweede weekend van de maand mei, en dit op vrijdag 8 en zaterdag 9 mei. Vrijdagavond zal er voor de tweede maal een heuse Kick Off-party georganiseerd worden. Deze zal garant staan voor een knallende opener van een op een top muzikaal weekend. Zo hebben Michael Midnight feat. Gloria Boateng, en Laston & Geo hun komst reeds bevestigd.

Voor de eigenlijke festivaldag op zaterdag mogen Steak Number Eight, The Shala-lee’s en Polaroid Fiction aan de affiche toegevoegd worden. Verder zullen
Kamagurka en Jeroen Leenders voor de vrolijke noot zorgen tijdens het comedy-gebeuren. Meer namen volgen later.

Alle info: www.putrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zes + 12 =