Kraftwerk geeft startschot Tour de France

Door

Na de uitverkochte concertreeks in Amsterdam, nog meer goed nieuws voor de fans van Kraftwerk. De groep zakt op drie juli naar Utrecht af om daar het startschot te geven van de Tour de France.

Een kleine week nadat Kraftwerk een bijzonder succesvolle Europese tour afrondde, staat het Duitse collectief weer volop in de schijnwerpers. Aan de vooravond van “Le Grand Départ 2015” kan je de groep aan het werk zien in de Rondazaal in Utrecht. Tijdens het optreden zullen vooral de nummers uit conceptalbum “Tour de France” centraal staan, maar de groep geeft aan dat er voor elke fan wat wils zal zijn.
De conceptshows die Krafwerkt momenteel speelt, vallen erg in de smaak. De concertreeks waarmee het duo nu door Europa trok – 12345678 Der Katalog – werd eerder al opgevoerd in New York en Sidney. Het laatste studioalbum van de band dateert echter al van 2003.

De voorverkoop start nu vrijdag om 13u.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

tien − twee =