Graspop bevestigt Faith No More en Marilyn Manson

Achttien jaar na hun laatste studiowerk brengt Faith No More in 2015 eindelijk een nieuwe plaat uit en dat is reden genoeg om ze naar de Stenehei in Dessel te halen. Van een beetje controverse gaat niemand dood, dat bewijst Marilyn Manson ondertussen al bijna 20 jaar. De Antichrist Superstar komt begin 2015 met een nieuwe plaat aanzetten en mag dus zeker niet ontbreken op de verjaardagseditie van Graspop Metal Meeting, samen met nog een twaalftal andere namen.

Zakken eveneens af naar Dessel: Slash featuring Myles Kennedy & The Conspirators, Parkway Drive, Lacuna Coil, H.E.A.T, King 810, Sonata Artica, Aborted, Dragonforce, Ne Obliviscaris, Devilment en Thunder werden aan de affiche toegevoegd.

Graspop Metal Meeting vindt plaats op 19, 20 en 21 juni 2015 met o.a. Kiss, Slipknot, The Scorpions, Life Of Agony, Motörhead, Airbourne, In Flames, Body Count en Danko Jones. Tickets gaan vanaf vrijdag 5 december in voorverkoop. Alle info: www.graspop.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een × vijf =