Ook Chemical Brothers op Rock Werchter

Weerom twee nieuwe namen voor Rock Werchter 2015. Rock Werchter serveert op donderdag 25 juni de block rockin’ beats van The Chemical Brothers en loeiharde doch melodieuze hardcore punk van Rise Against. Deze laatste kondigde enkele dagen geleden zelf zijn komst reeds aan.

Negen namen voor het komende festival zijn nu gekend. Foo Fighters, The Chemical Brothers, Florence + the Machine en Rise Against voor donderdag 25 juni, Pharrell Williams en alt-J voor vrijdag 26 juni, Damien Rice en The War On Drugs voor zaterdag 27 juni en tenslotte Muse voor zondag 28 juni. Meer namen volgen binnenkort.

Rock Werchter 2015 vindt plaats van donderdag 25 juni tot en met zondag 28 juni. Alle info: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

drie × 5 =