Nieuwe datum en locatie voor Afro-Latino Festival

Na enkele maanden van onzekerheid en na veel overleg met leveranciers en andere stakeholders kan Afro-Latino weer naar de toekomst kijken. De organisatie werkt momenteel keihard aan een spetterende en tropische 17e editie met een nieuwe datum, én op een nieuwe locatie.

Het Afro-Latino Festival verhuist zowel qua datum als qua locatie. Het tropische muziekfestival zal in 2015 plaatsvinden in het weekend van 10, 11 en 12 juli 2015 (en niet meer eind juni). Ook de locatie verhuist naar het festivalterrein Berkenbroeck, ‘t Hasseltkiezel (N73) in Bree. Op deze locatie vond afgelopen zomer het vuurwerkfestival plaats.

De organisatie van het Afro-Latino Festival heeft er voor gezorgd dat het festival de hoogmis van de tropische muziek in België blijft met een uniek en hoogstaand aanbod van traditionele en hedendaagse muziek uit Afrika, Latijns-Amerika, de Caraïben en Zuid-Europa.

Vanaf woensdag 17 december 2014, 12u start een early bird actie van slechts 250 combitickets. Op is op! Deze tickets zijn enkel online te koop. Op namen is het echter nog even wachten, die worden immers pas vanaf begin 2015 gecommuniceerd.

Info en tickets: www.afro-latino.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijftien + 1 =