Groezrock trekt blik namen open

Groezrock trekt vandaag een stevig blik namen open en vult daarmee zijn affiche voor zowat de helft in. Blikvangers zijn onder meer het recent bevestigde Refused, maar ook Social Distortion, Lagwagon en Millencolin.

Groezrock vuurt vandaag niet minder dan 48 namen af en doet liefhebbers van stevige gitaren vrijwel meteen schuimbekken. Refused en Social Distortion voeren de affiche aan en ook Lagwagon en Millencolin prijken mee bovenaan de affiche.

Met namen als The Dwarves, Against Me!, The Swellers, Comeback Kid, Agnostic Front, Frenzal Rhomb, The Smith Street Band, While She Sleeps, Turbowolf, Timeshares, Suicide Silence, Emmure, Whitechapel, American Nightmare, Stick To Your Guns, As Friends Rust, Carnifex, Atreyu, Unearth, The Interrupters, Cancer Baths en Iron Reagan krijgt het programma verdere invulling. De Belgische scene wordt vertegenwoordigd door onder meer Toxic Shock, Your Highness, Psycho 44 en Set Things Right. Voordat de affiche rond is, hebt u van de organisatie nog zowat 46 namen te goed.

Groezrock vindt plaats op 1 en 2 mei in Meerhout. Alle info: www.groezrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × 4 =