Legendarisch Eurorock keert terug naar Neerpelt

Tijdens het verlengde weekend van Onze Heer Hemelvaart, halfweg mei 2015 is dat, keert Eurorock terug naar zijn oorspronkelijke locatie in Neerpelt.

Neerpelt heeft een rijke festivalgeschiedenis. Tot 2003 werd op de evenementenweide in Sint-Huibrechts-Lille (Neerpelt) Eurorock georganiseerd. Nadien werd op diverse locaties op het grondgebied van Neerpelt een meer mainstream festival opgezet, namelijk Neerpelt Open Air. Dat festival werd dit jaar opgedoekt en maakt plaats voor de terugkeer van Eurorock, dat destijds heel wat wave-, metal-, Heavy Metal, EBM-, Industrial- en gothicartiesten opvoerde waaronder Sonata Arctica, Dimmu Borgir, Opeth, Lacuna Coil, Therion, Die Apokalyptischen Reiter, Gary Numan, Nina Hagen, Front 242, The Neon Judgement, Anne Clark en talrijke anderen.

Naar verluid keert het festival terug naar zijn roots met opnieuw een brede waaier aan donkere genres.

Meer info vanaf 1 november op www.eurorock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

19 − 4 =