Programma Eurosonic flink aangedikt

Niet minder dan 35 nieuwe, spannende namen dikken het programma van Eurosonic, Europa’s grootste showcase festival, verder aan. Daarmee staat de teller op 77 namen, voor Eurosonic althans. Want ook voor Noorderslag werden onlangs flink wat namen gelost. Tot de nieuwe lichting behoren onder meer Years & Years (UK), Kid Astray (NO), Kate Tempest (UK), Pomrad (BE), Sea Change (NO) en The Slow Show (UK).

In alfabetische volgorde levert dat het volgende lijstje op: All Tvvins (IE), Apes on Tapes (IT), Boxerin Club (IT), Carmen Villain (NO), Carnival Kids (NO), Fismoll (PL), Fumaça Preta (NL), Gaspard Royant (FR), Get Your Gun (DK), Godblesscomputers (IT), Hell’s Kitchen (CH), Jack Garratt (UK), Kate Tempest (UK), Kid Astray (NO), La Sra. Tomasa (ES), Les Big Byrd (SE), Miss Kenichi (DE), Moonlight Breakfast (AT), Oratnitza (BG), Orchestre Tout Puissant Marcel Duchamp (CH), Pandreas (NO), Polygrains (GR), Pomrad (BE), Raglans (IE), Sea Change (NO), Sekuoia (DK), Shannon Saunders (UK), STUFF. (BE), Talos (IE), The Picturebooks (DE), The Scenes (FI), The Slow Show (UK), Throes + The Shine (PT), Versus You (LU) en Years & Years (UK).

De 29ste editie van Eurosonic Noorderslag zal plaatsvinden van 14 tot en met 17 januari 2015. Eerder bevestigden o.a. Sóley, SOAK en Oscar & The Wolf hun komst reeds. Alle info: www.eurosonic-noorderslag.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

19 − negen =