170x Daan op ‘Total’

Dit najaar brengt Daan voor het eerst een verzamelalbum uit: Total. Met 170 nummers – zowel oud als nieuw materiaal – compenseert hij ruimschoots het gebrek aan een eerder compilatiealbum. Een aansluitende concertreeks staat al gepland.

Naar goede gewoonte kleurt Daan ook deze keer buiten de lijntjes, want naast een overzicht van acht eerdere albums (inclusief persoonlijke commentaar bij elke plaat), bevat Total drie onuitgegeven bonusalbums en een live-DVD. Sidekicks is een combinatie van B-kantjes en samenwerkingen met andere artiesten. Op The Thief stelt Daan zijn eigen idolen voor – denk aan Bob Dylan en Johnny Cash, maar ook Will Tura. The Lost Album is, zoals de titel al aangeeft, een wat vergeten album dat nooit op de markt kwam. Het vierde extraatje in het Total-pakket is Podium, de DVD-versie van een akoestisch optreden eerder dit jaar.

Daan stelt deze nieuwe plaat ook live voor. De geplande optredens in de Botanique zijn al uitverkocht, maar kaartjes voor Flagey (22 november) en Ancienne Belgique (26 november), zijn er nog wel.

In afwachting van Total halen we klassieker “Victory” nog eens van onder het stof:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × 2 =