Coely vervangt Oscar & The Wolf op Cactusfestival

Omwille van conflicterende agenda’s heeft het management van Oscar & The Wolf diens optreden van 12 juli op Cactusfestival geannuleerd. De Belgisch-Congolese hiphopsensatie Coely valt in.

Coely’s recht voor de raapse raps staan garant voor een portie instant happiness! Coely Mbueno is geboren om op een podium te staan, het plezier druipt van haar concerten af en met haar overtuigende naturel wint ze het hart van élk publiek. In nummers als ‘Ain’t Chasing Pavements’ en het nieuwe ‘My Tomorrow’ legt ze woede en onvoorstelbaar veel gevoel.

Cactusfestival vindt plaats van 12 t/m 14 juli met o.a. Massive Attack, Mark Lanegan Band, Caribou, Conor Oberst & Dawes, Afghan Whigs, Mogwai, Banks, Admiral Freebee, Selah Sue, Jamie Woon en Intergalactic Lovers. Info en tickets: www.cactusfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

18 + 18 =