BRNS, Angel Olsen en Alexis Taylor naar Les Heures InD

Les Heures InD, een organisatie van Les Ardentes Club, presenteert vandaag met Angel Olsen, Alexis Taylor, BRNS en Mountain Bike zijn eerste namen. Elk van deze acts is bevestigd voor het programma van zaterdag 11 oktober.

De voorbije jaren stond Les Heures InD voor een bruisende mix van lokaal talent en internationale (top)acts. Bij vorige edities passeerden onder meer Midlake, Anna Calvi, Die Antwoord en Tindersticks de revue, dit najaar is het de beurt aan opkomend talent in de vorm van onder meer Angel Olsen en BRNS.

Tickets zijn pas beschikbaar van zodra ook de eerste namen voor het urban programma van vrijdag 10 oktober bekend zijn. Tot dan mag u zich alvast blindstateren op de startpagina van www.lesheuresind.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

dertien − tien =