Samen uit, samen thuis met Basement Jaxx

Zegt de naam Basement Jaxx u nog iets? We begrijpen het volledig mocht u deze vraag negatief beantwoorden — het is immers alweer van de eeuwwisseling geleden dat dit Britse danceduo met singles als “Red Alert”, “Rendez-Vu”, “Romeo” en “Where’s Your Head At?” de ene hit na de andere scoorde.

Om maar te zeggen dat Felix Buxton en Simon Ratcliffe al enige tijd aan herbronning toe waren. Uiteindelijk zouden ze er vijf jaar voor nodig hebben, maar sinds kort brandt het heilige vuur terug volop: “We willen nu “jacking house tracks” maken, net zoals we dat ook deden in onze beginperiode.”

Op 25 augustus weten we of die vlieger opgaat voor alle nummers van het nieuwe album Junto, maar “Unicorn” doet alvast het beste vermoeden:

Junto:

 1. Intro
 2. Power To The People
 3. Unicorn
 4. Never Say Never
 5. We Are Not Alone
 6. What’s the News
 7. Summer Dem
 8. Buffalo
 9. Rock This Road
 10. Sneakin’ Toronto
 11. Something About You
 12. Mermaid Of Salinas
 13. Love Is At Your Side

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een × 2 =