NOFX, Superdiscount 3 en Nick Waterhouse naar Pukkelpop

Terwijl de punkers van NOFX vandaag de weide van onze vrienden van Groezrock omploegen laten ze gelijk even weten dat ze donderdag 14 augustus ook naar Pukkelpop afzakken. Ook Touché Amoré en PUP spelen er dit weekend en houden deze zomer halt in Kiewit op zaterdag 16 augustus. In dezelfde categorie ‘stevige gitaren’ bevestigt ook het Australische Tonight Alive (14/08) hun komst op de Pukkelpop-donderdag.

Voor de dance- en electronica-liefhebbers laat Etienne De Crécy zijn nieuwste project Superdiscount 3 Live (16/08) los en ook knoppenwonder James Holden (15/08) komt zich live bewijzen.

Wie liever wat losjes de heupen wiegt kan genieten van de doorleefde rhythm&blues- en soul-klanken van Nick Waterhouse (15/08) of wegmijmeren bij de zomerse singersong-deuntjes van Nick Mulvey (15/08). Liefhebbers van duistere, spannende hiphop vinden hun gading dan weer bij Yung Lean & Sad Boys (15/08).

De metalband Bombus die eerder aangekondigd werd voor zaterdag 16 augustus schuift naar donderdag 14 augustus.

Zowel voor de vrijdag als voor de zaterdag van Pukkelpop 2014 zijn er nog amper 500 tickets te verkrijgen. De combitickets zijn al een dikke maand uitverkocht. Voor donderdag 14 augustus met o.a. Editors, Outkast, Deadmau5 en Disclosure zijn er voorlopig wel nog voldoende kaartjes.

Pukkelpop vindt plaats van 14 t/m 16 augustus in Kiewit met o.a. Editors, Queens Of The Stone Age, The National, Outkast, Portishead, Anna Calvi, Die Antwoord, First Aid Kit, John Newman, Forest Swords, The Kooks, The War On Drugs, St. Vincent en talrijke andere artiesten. Alle info: www.pukkelpop.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier × 3 =