Les Ardentes vangt dikke vissen

Het Luikse festival Les Ardentes heeft opnieuw flink wat namen toegevoegd aan zijn programma. Opvallende verschijningen zijn onder meer Placebo, Joan As Police Woman, Palma Violets, Circa Waves en Archie Bronson Outfit.

Donderdag 10 juli verschijnen Schoolboy Q, Isaiah Rashad en Old Jazzy Beat Mastazz op de Luikse planken. Placebo maakt zijn opwachting op vrijdag 11 juli naast andere verse namen zoals T.I., Jimmy Edgar, Elliphant, The Internet, Circa Waves en Mathilde Renault. Zaterdag 12 juli worden Rita Rora, Joan As Police Woman, Palma Violets, Madensuyu, Factory Floor, The Bots, Archie Bronson Outfit, The Feather, The Sore Losers en Les R’Tardataires verwacht. Cascadeur, Leaf House en Delv!s vullen het programma van zondag 13 juli verder aan. Meer namen volgen binnenkort.

Les Ardentes vindt plaats tussen 10 en 13 juli langs de Maas in hartje Luik met o.a. Stromae, Massive Attack, Selah Sue, The Horrors, Daughter, Mark Lanegan Band, Caribou, Au Revoir Simone en Benjamin Clementine. Alle info: www.lesardentes.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier × 1 =