Nieuwe namen voor Pinkpop

Pinkpop krijgt dit jaar ook Chef’Special en The Boxer Rebellion over de vloer, zo heeft de organisatie vandaag bevestigd. Ook Epica zou naar Landgraaf afzakken, maar werd nog niet bevestigd door de organisatie.

De Haarlemse formatie Chef’Special kan zich met een gloednieuw album opmaken voor een spot op het hoofdpodium van Pinkpop op zondag 8 juni. Ook aanwezig die dag is The Boxer Rebellion. Intussen heeft platenfirma PIAS per ongeluk laten uitschijnen dat ook Epica naar Pinkpop afzakt op zondag 8 juni, al werd dit nieuws door de festivalorganisatie zelf nog niet bevestigd.

Pinkpop vindt plaats van 7 t/m 9 juni in Landgraaf (NL) met eerder bevestigde acts Metallica, Arcade Fire, Editors, Robert Plant and The Sensational Space Shifters, Rudimental, Avenged Sevenfold, Stromae, Ed Sheeran, Jake Bugg en Bastille. Alle info: www.pinkpop.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × 4 =