The Jacksons komen naar Suikerrock

The Jacksons, de meest beroemde en iconische muzikale familie, zorgt op zondag 3 augustus voor het slotakkoord van de 28ste editie van Suikerrock. Het gaat om een exclusief Belgisch concert.

The Jacksons zijn de meest beroemde muzikale familie, en hebben voor altijd het landschap van de populaire muziek veranderd. De broers Jackie, Jermaine, Marlon en Tito Jackson vormden samen met hun betreurde broer Michael sinds 1969 ‘The Jackson 5’, later ‘The Jacksons’, één van de meest populaire muzikale acts van de jaren zeventig en tachtig. Met hun unieke soulvolle pop-funk, hun talrijke hits en hun onberispelijke live-optredens zorgden ze voor een revolutie in de popmuziek en popcultuur.

Wereldhits als ‘ABC’, ‘I Want You Back’, ‘Blame It On The Boogie’ en ‘I’ll Be There’ maakten van de broers supersterren. Met 9 nummer 1-hits en 14 top 10-hits drukte de band zijn stempel op de hitlijsten. Vandaag zijn hun tijdloze hits nog even aanstekelijk en iconisch als op de dag dat ze werden uitgebracht. Intussen werkt de band aan een nieuw album, het eerste sinds ‘Victory’ uit 1984.

Suikerrock vindt plaats van 1 t/m 3 augustus. Info en tickets: www.suikerrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

tien − zes =