Anton Walgrave neemt voor nieuwe plaat op in huiskamers

Sinds 2000 kwam singer-songwriter Anton Walgrave met zes solo-albums op de proppen. Voordat hij volgende zomer tijd op reis vertrekt, brengt hij in januari een compilatie-cd uit met akoestische versies van songs van de afgelopen jaren.

Volgende zomer gaat de Vlaamse muzikant een tijd met zijn vrouw en kinderen reizen. Om een frisse neus te halen of ideeën en inspiratie te vergaren. Hij vertrekt niet zonder nieuwe plaat en daarom komt Walgrave met een speciaal concept aankloppen voor Homerecordings.

In plaats van een studio kiest hij ervoor om zijn songs, puur akoestische versies van bestaande nummers, voor een publiek op te nemen. Liefst voor mensen die hem al jaren volgen. Van januari tot mei zoekt hij dus huiskamers of andere fijne plekjes waar hij concerten kan geven en vervolgens opnemen. De beste selecties verschijnen op het album Homerecordings.

Wil je jezelf kandidaat stellen? Mail dan als de bliksem naar sabien@sugarbeat.be. Wat moet je doen? Ontvang een dertigtal (of meer) mensen en Walgrave geeft een gratis concert in je living, alleen voorzien van stem en onversterkte gitaar. Achteraf gaat hij rond met de hoed, zoals vroeger . Filmen en opnemen gebeurt heel simpel met maar twee tot drie microfoons.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

acht + drie =