Death Grips gooit nieuw album gratis online

Daar is Death Grips weer. Als een vroeg kerstcadeautje lanceerden MC Ride, Zach Hill en Andy Morin vanavond andermaal een internetoffensief. Vanuit het niets dropte Death Grips hun nieuwe langspeler Government Plates, inclusief albumcover, op Facebook.

Government Plates is Death Grips’ derde studioalbum na het vorige jaar doelbewust gelekte No Love Deep Web en is net als die plaat opnieuw gratis verkrijgbaar via download hier of hier. Ook de bijhorende Youtubeclips en een Soundcloudstream kregen de fans er ineens bij. In juli richtte de band nog hun eigen label Thirdworlds op, en toen werd een nieuw album aangekondigd voor 2014. Ziet er naar uit dat één en ander wat sneller af was.

Government Plates:

 1. You Might Think He Loves You For Your Money But I Know What He Really Loves You For It’s Your Brand New Leopard Skin Pillbox Hat
 2. Anne Bonny
 3. Two Heavens
 4. This is Violence Now (Don’t get me wrong)
 5. Birds
 6. Feels like a wheel
 7. Im Overflow
 8. Big House
 9. Government Plates
 10. Bootleg (Don’t need your help)
 11. Whatever I want (Fuck who’s watching)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

3 × twee =