Trailer Lamb Of God-docu online

De Amerikaanse metalband Lamb Of God heeft een trailer vrijgegeven voor de documentaire As The Palaces Burn. Normaal zou de film gaan over de internationale, multiculturele fanbase van de groep, maar het proces tegen zanger Randy Blythe in Praag gooide dat plan helemaal overhoop.

In maart dit jaar werd Blythe vrijgesproken van het veroorzaken van de dood van een fan tijdens een concert in Praag drie jaar geleden. Sindsdien is Lamb Of God weer volop aan het touren. Ze speelden vorige zomer nog The Shelter op Pukkelpop plat en komen op 11 januari naar de AB. Aan de trailer te zien, is de invalshoek van de film ietwat veranderd. De première van de film vindt plaats op het toonaangevende International Documentary Filmfestival Amsterdam (IDFA), dat van 20 november tot 1 december wordt georganiseerd. Volgend jaar is de film voor het grote publiek te zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × 1 =