Madensuyu geeft teken van leven

Kent u ze nog? Madensuyu? Na jaren muzikale stilte mogen we eindelijk een nieuwe plaat van het eigenzinnige noiseduo verwachten. Wij zijn alvast weer wakker geschud door een aankondigend filmpje dat net op de wereld werd losgelaten.

Als we Facebook mogen geloven, zaten gitarist Stijn De Gezelle en drummer Pieterjan Vervondel in juni in de studio met producer Peter Vermeersch. Vorig jaar kwam het duo nog op een ongelukkige manier in het nieuws nadat een gitaar en harde schijf met nieuwe nummers gepikt werd. Madensuyu veroverde in 2004 de derde plaats in Humo’s Rock Rally en bracht al twee albums uit: A Field Between in 2006 en D is Done in 2008. Laat die nieuwe nummers nu maar komen!.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 + 16 =