Play licht tip van de sluier

In Hasselt hebben de organisatoren van het Play clubfestival een aardige tip van de sluier gelicht. De eerste namen werden uit de doeken gedaan. Dit jaar spelen onder meer Arches, Titans, Maverick, Mean, Traumahelikopter, The Sha-La-Lee’s, Pinkunoizu en Soldier’s Heart er ten dans.

Op vrijdag focust het festival op electronische dansmuziek in al haar bewegingen met 4 podia vol house, garage, techno, trap en bass. Bevestigden al: Truss aka MPIA3, Arches, Innershades, Way Back, Sheridan, Stooki Sound, M&T, Trappist, Titans, Nachos For The Early Riser, Moodprint, Maverick, Mophito, Solco, Kong & Gratts, Gewelt en Hucci.

Op zaterdag is er ruimte voor gitaren, pop en nieuwe soul verspreid over 5 podia met ondermeer The Ex, Yellowstraps X Le Motel, Mean, Traumahelikopter, The Sha-La-Lees, Polaroid Fiction, Oscar & The Wolf, Soldier’s Heart, Spookhuisje, Pinkunoizu, Horses, Echo Beatty, Ice Cream Cathedral, Tubelight, Protection Patrol Pinkerton, Mountain Bike, Coely, Delv!S, Maask, Billie Kawende en Sgrow.

De affiche is nog niet compleet, in de volgende weken worden nog enkele namen gelost.

Play vindt plaats op vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober in Muziekodroom Hasselt. Alle info: www.playfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negentien + een =