Eerste namen I Love Techno duiken op

Dancefestivals schieten wereldwijd als paddestoelen uit de grond en de populariteit van elektronische muziek is groter dan ooit, nu het genre ook in de States definitief is doorgebroken. I Love Techno is al 19 jaar toonaangevend en houdt de vinger aan de pols van de dance met een eclectische programmering die elk jaar 35.000 feestvierders uit alle mogelijke windstreken naar Flanders Expo lokt.

Met Baauer, Disclosure (live), Laurent Garnier, Len Faki, Maxim (The Prodigy, dj-set), Bakermat, Breach, Dusky, Nina Kraviz, RL Grime en Wankelmut kondigt het festival vandaag zijn eerste namen aan. De ticketverkoop start op maandag 19 augustus om 9u00. De eerste 100 kopers die een ticket bestellen via de officiële website, ontvangen bovendien een exclusieve VIP upgrade.

I Love Techno vindt plaats op zaterdag 9 november in Flanders Expo Gent. Alle info: www.ilovetechno.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × 4 =